4 replies [Last post]
miller6997
miller6997's picture
 Offline
VBMWMO #6997
Joined: 10/27/2006
Posts: 974

I notice that the slash2 Yahoo group has been down for several days. Any idea what the cause is? Other Yahoo groups seem to be working normally.

Jon

__________________

Jon Miller
'67 R69S
'13 F800GT

schrader7032
schrader7032's picture
 Offline
VBMWMO #7032
San Antonio, TX
Joined: 10/27/2006
Posts: 6421
I just got to the

I just got to the site...might be my cached data, but no problems here that I can see.

__________________

Kurt in S.A.
'78 R100/7 '69 R69S '52 R25/2

miller6997
miller6997's picture
 Offline
VBMWMO #6997
Joined: 10/27/2006
Posts: 974
No new content

The site opens, but there have been no new messages in three or four days, and a test message I sent was not posted. I've tried on Chrome and Firefox with the same result.

__________________

Jon Miller
'67 R69S
'13 F800GT

schrader7032
schrader7032's picture
 Offline
VBMWMO #7032
San Antonio, TX
Joined: 10/27/2006
Posts: 6421
Appears to be back...not sure

Appears to be back...not sure why it was so inactive.

__________________

Kurt in S.A.
'78 R100/7 '69 R69S '52 R25/2

miller6997
miller6997's picture
 Offline
VBMWMO #6997
Joined: 10/27/2006
Posts: 974
Yes...

I tried this morning and it seems to be working normally for me. From time to time there have been quiet periods in the past, but this time I was unable to get past an error message, and I tried three different browsers.

__________________

Jon Miller
'67 R69S
'13 F800GT

Comment viewing options

Select your preferred way to display the comments and click "Save settings" to activate your changes.